Klassisk helkroppsmassage – 60 min

Klassisk massage för att mjuka upp musklerna samt öka blodcirkulationen. Rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, samt ansikte och huvudet behandlas. Behandlingen sker på massagebänk.

690 kr
Thai-yoga massage med stretchning – 60 min

Klassisk thaimassage med inslag av yoga, samt sträckningsmoment, där man behandlar tryckpunkter på kroppen samt sträcker ut olika kroppsdelar. Den perfekta behandlingen för dig som tränar, har ett fysiskt ansträngande arbete, sitter länge bakom skrivbord och dator, eller helt enkelt har muskelont. Behandlingen sker på massagemadrass på golv.

690 kr
Senior-massage – 30 min

Individuell anpassad massagebehandling för välbefinnande, ökad blodcirkulation, samt behandling av ömma punkter. Passar dig som är 60 plus, eller vill ha en varsam behandling som inte gör ont. Behandlingen sker på bänk.

450 kr
Halvkroppsmassage – huvud, rygg & nacke – 30 min

Klassisk-, eller Thaimassage på bänk eller golv.

450 kr
Ansiktsmassage – 30 min

En skön och avslappande massagesbehandling för att öka blodcirkulationen och lösa muskelspänningar i ansiktet, nacke och huvudet.

450 kr
Handmassage – 30 min

Du använder dina armar och händer varje dag. Unna dig en skön massage för att lösa muskelspänningarna i dina armar och händer.

450 kr
Fotmassage – 30 min

Ge dina trötta och ömma fötter en skön och avslappnande behandling. Bra även för dig som har dålig blodcirkulation i fötterna.

450 kr

Ovan är ordinarie priser Mån-Fre 9-18.

Vid köp av presentkort: Presentkortet är personligt och kan ej överlåtas. 1 timmes presentkort kan ej användas för två halvtimmes-behandlingar, utan endast 1 timmes-behandling.

Att tänka på innan & efter massage:

  • Vänligen läs sidan med regler » 
  • Tala gärna om det för personalen var i kroppen du eventuellt har problem med, så koncentreras behandlingen på just den delen.
  • Lyssna på kroppen samt rådgör gärna med läkare om du nyligen har opererat dig, är gravid, eller har menstruation.
  • Träna gärna innan massagen, speciellt om du bokar Thai-yoga massage med stretchning!
  • Försök att inte äta något på minst en timme innan massagen!
  • Efter massagen ska du dricka mycket vatten, samt gärna ta det lugnt.

behandlingar_a